Fifor, umilit de Liviu Dragnea, îi mulţumeşte liderului PSD în mesajul de depunere a mandatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Fifor. Foto: Inquam.
Mihai Fifor. Foto: Inquam.

Ministrul demisionar al Apărării, Mihai Fifor, a ţinut să mulţumească colegilor din Armata Română pentru „onoarea” de a fi cunoscut soldaţii şi ofiţerii instituţiei, dar şi preşedintelui PSD Liviu Dragnea şi premierului Viorica Dăncilă pentru încrederea de a-l fi numit membru al Executivului. Fifor şi-a dat, însă, demisia din Guvern, ştiind că urma să fie remaniat în şedinţa CEx din cauză că a semnat scrisoarea anti-Dragnea.

„Îmi închei mandatul la vârful Ministerului Apărării Naţionale. A fost cea mai onorantă, mai solicitantă, dar şi mai plină de satisfacţii perioada din întreaga mea carieră politică, in care am incercat sa imi servesc Patria in mod integru, cu daruire, demnitate si profesionalism. Am avut privilegiul de a cunoaste, în aceste 14 luni, Armata României ca pe o familie mare, unită şi statornică, depozitară a patriotismului autentic, a sacrificului de sine nu la simplu nivel declarativ, ci demonstrat zi de zi”, a scris fostul ministru al Apărării.

Mihai Fifor a ţinut însă să îi mulţumească şi liderului PSD Liviu Dragnea, deşi în urmă cu două luni se afla printre cei care au semnat scrisoarea pentru demiterea acestuia, potrivit unor surse din partid. Ca răspuns, Dragnea a a decis să îl lase pe acesta fără minister, fiind unul dintre membrii Cabinetului Dăncilă aflaţi pe lista de remanieri. Mihai Fifor a ales să îşi dea demisia înainte pentru a evita, totuşi, un vot în Comitetul Executiv.  

„Desigur, tin sa multumesc presedintelui Dragnea pentru increderea acordata la incredintarea mandatului si doamnei prim-ministru Viorica Dancila pentru privilegiul de a fi putut fi parte a Cabinetului sau”, a precizat Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite