Eugen Teodorovici intră în cursa internă a PSD pentru prezidenţiale. Ce spune Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Teodorovici vrea să fie preşedintele ţării. FOTO Mediafax
Eugen Teodorovici vrea să fie preşedintele ţării. FOTO Mediafax

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a anunţat, în şedinţa informală de la Neptun a conducerii PSD, faptul că îşi depune candidatura pentru a fi prezidenţiabilul social-democraţilor, potrivit unor surse politice.

Eugen Teodorovici le-a spus colegilor din conducerea PSD că vrea să intre în cursa internă pentru desemnarea candidatului social-democrat la prezidenţiale. 

„Da, e bine ca toţi colegii care vor să candideze să spună devreme acest lucru“, a declarat Viorica Dăncilă, fiind întrebată dacă i se pare în regulă că în şedinţa PSD de la Neptun ministrul de Finanţe şi-a anunţat intenţia de a fi propunerea PSD pentru prima funcţie în stat. 

Dăncilă nu a vrut să comenteze informaţia potrivit căreia l-ar susţine pe Teodorovici pentru a fi candidat la prezidenţiale. „Prmierul va putea ajuta candidatul. Vreau să fac referire la toţi colegii mei. Nu vreau să fiu părtinitoare. Cred că prin măsurile pe care le vom lua, pe lângă prestaţia candidatului, e imp ca dpdv guvernamental să luăm cele mai bune decizii“, a completat premierul

În urmă cu o săptămână, liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, a anunţat că intră în cursa internă pentru prezidenţiale. De asemenea, un alt social-democrat care vrea să intre în această competiţie e deputatul Liviu Pleşoianu. 

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri