Dăncilă, despre conflictul Oprişan-Ciolacu: Nu au fost contre între ei, ci doar păreri divergente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit pe tema disputei între vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu. Liderul interimar al social-democraţilor a subliniat că ar fi doar păreri divergente ale celor doi, cu toate că cei doi sunt în conflict de aproape două săptămâni, între cei fiind schimburi de replici şi la întâlnirea de la Neptun.

„Contre? Eu nu aş spune aceste lucru. Sunt păreri divergente. lLa fel e şi într-o familie. Nu trebuie să vorbească un singur coleg şi toţi să fie de acord. Nu au existat discuţii divergente doar întee Oprişan şi Ciolacu. La sfârşitul şedinţei sper că toţi mergem în aceeaşi direcţie“, a declarat Viorica Dăncilă, fiind întrebată de conflictul între Marcel Ciolacu şi Marian Oprişan. 

Cei doi au avut mai multe schimburi de replici şi la întâlnirea de sâmbătă de la Neptun, pe tema congresului din 29 iunie. 

La o şedinţă anterioară de Comitet Executiv, Marcel Ciolacu l-a ameninţat pe Marian Oprişan cu bătaia, după ce liderul PSD Vrancea îl criticase pe actualul preşedinte al Camerei Deputaţilor că ironizează ceea ce spune premierul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite