Elena Băsescu îl pune la zid pe Bodu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Băsescu nu l-a menajat pe colegul său din Parlamentul European, Sebastian Bodu
Elena Băsescu nu l-a menajat pe colegul său din Parlamentul European, Sebastian Bodu

Elena Băsescu a lansat un atac dur către europarlamentarul PDL Sebastian Bodu, „protejatului lui Adriean Videanu“. Elena Băsescu îl acuză pe Bodu că a adoptat o atitudinea de non-combat la adresa PSD şi de atacuri rasiste.

„Chiar azi, de Ziua Internaţională a Romilor, protejatul lui Videanu, Bodu, a insistat să mai dea o palmă unei etnii oricum defavorizate. Timp de 4 ani, cel care a fost impus de Adriean Videanu să reprezinte PDL la Bruxelles ne-a obişnuit cu atacuri rasiste, scandaluri de corupţie în PE -amendamente contra bani şi atitudini non-combat la adresa adversarilor politici“, notează Elena Băsescu pe Facebook.

„La fiecare şedinţa a delegaţiei, Sebastian Bodu încearcă să ne convingă să rămânem pasivi la acţiunile PSD-ului deoarece el mai are de plătit ani buni pentru casa cumpărată de la domnul Ilie Sârbu“, acuză fiica cea mică a preşedintelui.

Elena Băsescu a făcut apel la conducerea PDL „să facă o evaluare obiectivă, şi nu la nervi, a tuturor europarlamentarilor care reprezintă partidul, şi să ia măsuri ca cei „ invizibili să devină vizibili“.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite