Dragu, despre comportamentul lui Roman: „S-a încercat o preluare a puterii. Dumnealui se ţinea de microfoane”. PNL-istul anunţă că depune plângere penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedinta Senatului, Anca Dragu. FOTO facebook
Preşedinta Senatului, Anca Dragu. FOTO facebook

Preşedinta Senatului, Anca Dragu, a declarat că Florin Roman, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a încercat „o preluare ostilă a puterii”, prin faptul că a vrut să conducă şedinţa în care a fost citită moţiunea de cenzură.

„Chiar nu m-am aşteptat la o asemenea încercare de preluare a puterii. Dumnealui se ţinea de microfoane, au venit chestorii, au venit colegii, nu mă aşteptam”, a declarat Anca Dragu, într-o conferinţă de presă. 

Preşedinta Senatului a precizat şi ea că s-ar putea să fie făcută vreo plângere penală.  „N-are decât să ameninţe cu ce vrea dumnealui, e liber să facă ce ameninţări doreşte, dar îi aduc aminte domnului Roman că există un Cod Penal în România”.

Florin Roman a anunţat că va depune o plângere penală pentru ce s-a întâmplat în Parlament. „Voi depune plângere penală pentru huliganism şi distrugere de documente oficiale, impotriva celor din coaliţia toxica USR-AUR, care in timpul sedintei plenului reunit, m-au blocat prin forţa, huliganism, injurii şi agresiune fizica sa îmi exercit mandatul constituţional! Conform regulamentului, şedinţele plenului reunit sunt conduse alternativ, de preşedinţii Camerei Deputatilor sau al Senatului, iar de azi de la ora 16,00, conform deciziei publicate in Monitorul Oficial, mi-au fost încredinţare atribuţiile preşedintelui Camerei Deputatilor! Ultimele doua sedinte de plen reunit au fost conduse de preşedinta (încă) a Senatului, Anca Dragu. Era evident rândul CD, motiv pentru care mi-a şi fost înmânat desfăşurătorul de şedinţa! Solicit demisia presedintei Senatului pentru ca a încurajat actele de huliganism! Şi pentru ca a comis un nou abuz constituţional!”, a scris pe Facebook Florin Roman.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite