Dragnea, mesaj pentru Iliescu la cei 86 de ani împliniţi: Să rămână în continuare acelaşi om cu foarte multă experienţă politică şi cu gânduri bune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Liviu Dragnea îi urează fostului preşedinte Ion Iliescu de ziua sa să rămână în continuare acelaşi „om cu foarte multe gânduri bune“.

„Îi doresc 'La mulţi ani!' Îi doresc multă sănătate şi să rămână în continuare acelaşi om cu foarte multă experienţă politică şi cu gânduri bune“, a spus Dragnea.

Fostul preşedinte al României şi al PSD, Ion Iliescu, împlineşte astăzi 86 de ani.

Fostul preşedinte Ion Iliescu îşi serbează joi ziua de naştere alături de familie şi apropiaţi, au declarat pentru Agerpress surse din anturajul fostului şef al statului. El nu va mai participa la un concert aniversar la Ateneul Român, aşa cum s-a întâmplat în anii precedenţi.

Fostul preşedinte al României, unul dintre politicienii postdecembrişti cei mai controversaţi, s-a născut pe 3 martie 1930, a fost părăsit de mama naturală la vârsta de un an, şi-a trăit copilăria în mahalaua Olteniţei, orăşelul port la Dunăre din Bărăgan, s-a evidenţiat de tânăr în PCR şi a condus cu mână de fier PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite