Dragnea, după şedinţa cu baronii PSD: Nu suntem mulţumiţi de activitatea Guvernului. Nu ne-a picat bine schimbarea directorului Romsilva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea nu este mulţumit de activitatea Guvernului condus de Dacian Cioloş FOTO Mediafax
Liviu Dragnea nu este mulţumit de activitatea Guvernului condus de Dacian Cioloş FOTO Mediafax

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a declarat nemulţumit de activitatea de până acum a Guvernului Cioloş, arătând că PSD va face în perioada următoare o analiză privind fiecare Minister, însă repinge ideea depunerii unei moţiuni de cenzură.

„Nu suntem foarte mulţumiţi de activitatea Guvernului. O să ne uităm în perioada următoare cu foarte mare atenţie la activitatea fiecărui ministru. Sunt situaţii în care ne-am fi aşteptat să se întâmple lucruri pentru dezvoltarea secoturlui respectiv“, a spus Liviu Dragnea, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD (CExN).

Liderul PSD a criticat decizia Guvernului de a-l schimba din funcţia de director general al Romsilva pe Adam Crăciunescu, numit în funcţie în timpul guvernării Ponta.

„În afară de câteva schjimbări pe care nu le consideram necesare, de exemplu la Romsilva. Principala preocupare a fost cum să-l dea jos pe domnu Crăciunescu. Nu ne-a picat bine acest lucru“, a mai spus Dragnea. Ministrul Mediului, Apelor si Pădurilor, Cristiana Pasca Palmer, l-a revocat miercuri pe Adam Craciunescu, directorul general al Romsilva, din calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Regiei. Crăciunescu este urmărit penal în dosarul retrocedarilor ilegale.

Cu toate acesea, Dragnea a spus că PSD nu intenţionează să depună o moţiune de cenzură la începutul sesiunii parlamentare care debutează în februarie.

Comitetul Executiv al PSD (CExN) s-a reunit, sâmbătă, la Piatra-Neamţ pentru a stabili coordonatorul campaniei electorale în persoana lui Marian Neacşu, secretarul general al PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite