Dragnea, despre sancţionarea lui Bacalbaşa: O să discutăm acest lucru. L-am rugat personal să nu mai aibă astfel de ieşiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, subliniat că, miercuri, în cadrul CExN se va discuta despre penalizarea lui Şerban Nicolae şi a deputatului Bacalbaşa, din cauza scandalului pe care l-a făcut, marţi, în plenul Parlamentului.

Întrebat de sancţionarea lui Şerban Nicolae şi Nicolae Bacalbaşa, preşedintele PSD a afirmat că, miercuri, în cadrul CExN se va dezbate acest subiect. „Am discutat cu colegii şi eu, cu siguranţă, voi propune ceva. L-am rugat personal şi pe domnul Bacalbaşa să nu mai aibă astfel de ieşiri fiindcă, în Parlament, nu suntem pe persoană fizică. Nu este prima dată când are astfel de ieşiri. La CExN vom discuta şi despre acest subiect", a precizat Liviu Dragnea. 

Mai mult, liderul PSD a recunoscut faptul că PSD nu se simte confortabil cu asemenea manifestări. „Nu e plăcut, dar nu vreau să-l evit. Nu e în regulă. Am primit foarte multe telefoane de la colegi din ţară“, a adăugat Dragnea. 

Senatorul PNL Alina Gorghiu afirmă că ia în calcul să protesteze, joi, la şedinţa de plen a Parlamentului la care va fi prezent şi preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, dacă preşedintele PSD Liviu Dragnea nu va lua atitudine faţă de gesturile făcute marţi de deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa.

„Sunt parlamentari şi parlamentari. Sunt oameni şi oameni, dar astăzi, în plenul reunit al Parlamentului, eu n-am văzut un om care să aibă discernământ şi bun simţ. Mă iertaţi că folosesc cuvinte tari, dar acel coleg deputat de la PSD a scăpat frâul din mână. A folosit un limbaj pe care nu vreau să îl reproduc, a făcut gesturi pe care nu-şi permite nimeni să le reproducă pentru că ar fi anormal. A dus imaginea Parlamentului undeva unde putem să facem lejer comparaţia cu troaca porcilor. Eu sper că mâine, colegul său de partid, care conduce partidul (...) să anunţe public că îi atrage atenţia şi fie îl scoate de la lucrările Parlamentului o bucată de vreme, fie îi retrage sprijinul politic, habar nu am ce...dar omul acesta de când a început sesiunea parlamentară tot aşa reacţionează. Bun, una e să fi misogin, să fi prost crescut, dar să te porţi în plenul Parlamentului cum s-a purtat seniorul Balcabaşa, mie mi se pare de neacceptat“, a declarat Gorghiu. 

În plus, aceasta l-a avertizat pe Dragnea. „ Iar dacă nu (va fi sancţionat - n.r.), joi va fi un moment foarte bun de protest, să vadă şi domnul Juncker cam ce se întâmplă în Parlamentul României“, a mai spus fosta preşedintă a PNL.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite