Deputatul PSD Alin Petrache şi-a dat demisia, ca urmare a alegerii sale în fruntea COSR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Alin Petrache şi-a anunţat, miercuri, demisia din Camera Deputaţilor, ca urmare a alegerii sale în funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Comun (COSR).

"Motivul demisiei mele îl constituie dorinţa de a mă dedica întru totul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Vreau să mulţumesc colegilor mei. A fost o experinţă minunată, inedită pentru mine şi aş dori ca pe viitor să promovaţi şi să spijiniţi orice iniţiativă legislativă care promovează sportul în România, educaţia fizică şi, nu în ultimul rând, sănătatea unei naţiuni", a spus Petrache, în plen.

Petrache a fost deputat la primul mandat, fiind ales în Colegiul uninominal 15, Bucureşti.

El a activat exclusiv în grupul parlamentar PSD şi a făcut parte din Comisia pentru înţământ, ştiinţă, tineret şi sport. Petrache a luat cuvântul în plen de 28 de ori, a făcut 27 de declaraţii politice, din care 25 depuse la secretariatul de şedinţă şi a iniţiat opt propuneri legislative şi opt întrebări şi interpelări. Petrache a fost ales la sfârşitul lunii mai în funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, pentru un mandat de doi ani.

Alin Petrache este noul preşedinte al COSR, el fiind ales săptămâna trecută de Adunarea Generală, în locul lui Octavian Morariu, care a demisionat la 15 aprilie.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite