Decizia lui Iordache după ce şase protestatari i-au vandalizat casa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a declarat, pentru o agenţie de presă, că săptămâna viitoare va depune o plângere împotriva protestatarilor care i-au vandalizat casa.

„Am consultat un avocat şi zilele acestea voi depune, fără problemă. Avocatul lucrează şi nu ştiu dacă azi sau la începutul săptămânii viitoare se depune”, a declarat vineri, pentru Mediafax, Florin Iordache, întrebat dacă a depus o plângere împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit mesaje obscene pe poarta casei şi pe uşa garajului

Şase protestatari au vandalizat pe 17 noiembrie uşa garajului şi poarta casei lui Florin Iordache, lipind mai multe afişe cu diferite mesaje obscene. Aceştia au fost amendaţi deja cu câte 300 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Ciprian Romanescu, Iordache poate depune plânger în termen de 90 de zile. „Poliţiştii din Ilfov urmăresc în continuare evoluţia evenimentelor. Menţionăm ca punerea în mişcare a acţiunii penale pentru infracţiunea de "distrugere" se face în termen de 90 de zile numai la plângerea prealabila a părţii vătămate”, arată sursa citată.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite