Daniel Dragomir: Preşedintele Iohannis a fost dezinformat. Mi se pare incalificabil şi periculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Dragomir
Daniel Dragomir

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir spună că preşedintele Klaus Iohannis a fost dezinformat, tocmai de accea a avut o reacţie negativă asupra dezvăluirilor sale, care vizează implicarea serviciilor secrete în Justiţie.

„Din pacate, disperarea SRL Coldea si PFA Kovesi a ajuns pana la a recurge la dezinformarea Presedintelui Romaniei. Stiu cine l-a dezinformat azi pe Presedinte, stie si domnul Presedinte. Mi se pare incalificabil si periculos ca s-a ajuns la dezinformarea Presedintelui. Nu am plecat din SRI din cauza vreunei "probleme penale".

Domnule Presedinte,
- Am inaintat Raportul de demisie din SRI in data de 28.01.2013.
- Am fost trecut in rezerva cu calificativ "foarte bine" la data de 15.02.2013. (Nota SRI anexata).
- la plecarea mea au fost organizate doua petreceri de adio interne si una organizata de partenerul american. Puteti verifica.
- Denuntul fortat impotriva mea a avut loc 14.03.2014 (l-au fortat sa scrie special pentru a ma executa la Sectia Militara a DNA, desi denuntatorul a recunoscut ca m-a intalnit prima data in februarie - martie 2013).
- Dosarul DNA a fost deschis la 18.03.2014. (Expunere dosar DNA).
- DNA a intrebat SRI despre mine prima data la 07.05.2014 in urma denuntului mincinos. (Daca as fi facut ceva SRI nu ar fi sesizat inainte?).
- Urmarirea penala impotriva mea a inceput la 12.01.2015, cand am fost retinut si apoi arestat preventiv pentru sase luni (comunicat DNA).
- Daca as fi plecat din cauza unor "probleme penale", treceau doi ani pana sa fiu arestat?
- In data de 27 decembrie 2016, prima instanta de fond m-a achitat pentru infractiunile de trafic de influenta, spalare de bani, furnizare de informatii clasificate.

Va asigur de intreaga mea consideratie si imi exprim regretul ca s-a ajuns la dezinformarea domniei voastre. Veti intelege asadar disperarea oamenilor din jurul dumneavoastra. Ati fost mintit...“, a scris Daniel Dragomir pe Facebook. 

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, în SUA, că nivelul de credibilitate al fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir „e foarte mic“. Mai mult, şeful statului a punctat că e dusă o „campanie ciudată“ împotriva unor instituţii ca DNA şi SRI.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite