Dăncilă, despre conflictul Firea-Dan: „A fost o discuţie contradictorie normală. Nu putem gândi toţi acelaşi lucru. Nu pot să spun că minte cineva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la finalul CEx-ului PSD, că tensiunea dintre Carmen Dan şi Gabriela Firea nu poate fi catalogată drept un război, ci drept „o discuţie contradictorie”, fapt „normal” deoarece „nu putem gândi toţi acelaşi lucru”. Aceasta a mai precizat că acuzaţiile trebuie făcute în general cu dovezi, dar că nu poate afirma că cineva minte în acest moment.

„Nu pot cataloga conflictul dintre colegele mele drept un război, ci drept o discuţie contradictorie, cu păreri diferite, care sunt normale, nu putem toţi gândi acelaşi lucru. Cred că important e ca atunci când acuzăm pe cineva de ceva să facem asta pe baza unor probe concludente. Nu pot să spun că minte cineva, eu am colaboart foarte bine cu doamna primar şi am susţinut-o mereu, i-am acordat tot sprijinul când mi l-a cerut”, a explicat Viorica Dăncilă.

Totodată, ministrul de Interne, Carmen Dan, a intervenit spunând că „discuţia a fost tranşată şi încheiată prin votul din Comitetul Executiv”.

„Discuţia a fost tranşată şi încheiată prin votul din comitetul executiv. Eu pot să lucrez oricând cu primăria generală, aici nu e vorba de persoane, ci de instituţii care trebuie să funcţioneze”, a declarat carmen Dan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite