Dan Cristian Popescu, la un pas de retragerea din cursa pentru şefia PNL Sector 2. Motivul deciziei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat luni, pentru „Adevărul“, că ia în considerarea retragerea din cursă pentru preşedinţia PNL Sector 2, fiind nemulţumit de modul cum au fost stabilite listele cu membrii de partid care pot vota.

„Cel mai probabil o să mă retrag din respect pentru colegii de organizaţie care nu pot să voteze. I-au scos pe toţi care nu «ar fi fost oameneni de bine».“, a declarat pentru „Adevărul“ Dan Cristian Popescu. Mai mult, acesta a precizat că  cei care organizează alegerile, adică oamenii apropiaţi de Anca Boagiu, „au periat bazele de date“, astfel încât majoritatea oamenilor cu drept de vot să fie persoane fidele fostului preşedinte de la Sectorul 2, Anca Boagiu. 

„Nu m-am retras încă fizic, dar iau în considerare clar acest lucru“, a conchis  viceprimarul liberal de la Sectorul 2. 

Liderul PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat, luni, că alegerile interne pentru şefia PNL sector 2 vor avea loc miercuri, precizând că, din câte a aflat, unul dintre posibilii candidaţi, Dan Cristian Popescu, se retrage din cursă, astfel că pentru şefia filialei candidează doar senatorul Anca Boagiu.  

„Vom vedea cine îşi mai menţine candidatura”, a adăugat Buşoi, care a susţinut că există posibilitatea retragerii din cursă a lui Dan Cristian Popescu. „Aşa am auzit şi eu, nu am apucat să discut, voi vorbi astăzi şi miercuri veţi vedea“, a completat liderul de la Bucureşti. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite