Dan Barna, despre Congresul PSD: Un spectacol trist şi ridicol. În esenţă, doar hoţia e în firea PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul USR Dan Barna a criticat declaraţiile liderilor PSD de sâmbătă care în cadrul Congresului partidului au dat de înţele că s-au lepădat de era Dragnea şi „epoca tătucilor”. Barna e de părere că „hoţia e în firea PSD şi asta nu o să se schimbe indiferent de ce ar spune liderii săi”, adăugând că la PSD încă bântuie „fantoma lui Dragnea”.

„Fantoma lui Dragnea la PSD. PSD vorbeşte într-una de azi dimineaţă despre politică modernă şi responsabilitate.  Foarte frumos, dar mi-e greu să înţeleg cum se împacă asta cu oamenii pe care PSD îi scoate în prim-plan. 

Premierul care a dat ordonanţa 13 e garantul responsabilităţii? Primarul care a dus Bucureştiul în pragul dezastrului are vreo cădere în a vorbi despre viitor? Toţi ceilalţi membri ai conducerii PSD care i-au fost soldaţi lui Liviu Dragnea îndrăznesc să vorbească despre reforme? 

Un spectacol trist şi ridicol. Românii ştiu că, în esenţă, doar hoţia e în firea PSD şi asta nu o să se schimbe indiferent de ce ar spune liderii săi”, a relatat Dan Barna sâmbătă pe Facebook.

Acesta din urmă s-a referit în special la declaraţiile lui Marcel Ciolacu, care a precizat la Congresul PSD că munca partidului a fost umbriă adesea de atacuri la justiţie, aluzie la Liviu Dragnea. Acesta a mai adăugat şi că PSD s-a bazat de-a lungul timpului pe „tătuci”, iar acest lucru nu a făcut bine nici partidului şi nici României. „Vremea tătucilor a apus”, a afirmat Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite