Cum explică Marian Neacşu lipsa foştilor preşedinţi ai PSD de la congres

0
0
Marian Neacşu, secretar general al PSD. FOTO Mediafax
Marian Neacşu, secretar general al PSD. FOTO Mediafax

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat luni, legat de neinvitarea foştilor preşedinţi PSD la Congresul de sâmbătă, că îşi asumă „scăparea“, dar nu s-a dorit ca foştii lideri să fie prezenţi la un eveniment  în care erau posibile certuri între diferiţi candidaţi.

„Nu şi-a uitat partidul foştii preşedinţi, cum nu îşi uită istoria. Ţinem la istoria noastră şi mai veche şi mai recentă. Să sunem că a fost o scăpare. Mi-o asum. Nu e o scăpare premeditată, aveau mult loc în primul rând, cred că am avut în vedere cum se prefigura era un congres nu prea liniştit. Din fericire nu a fost aşa. Istoria partidului, reprezentată de foştii preşedinţi, să nu fie participativă în partea negativistă. Să spunem aşa. Mi-aş fi dorit ca foştii presedinţi să nu fie implicaţi în acţiunile de frondă pe care unii colegi le-au pregătit pentru congres. Din fericire ele nu s-au mai întâmplat, dar noi nu aveam de unde să ştim treaba asta", a declarat Marian Neacşu, secretar general al PSD, potrivit Mediafax

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă crede că este o „scăpare” că de la congresul PSD au lipsit foştii preşedinţi de partid. "Cred că a fost o scăpare, am toată aprecierea pentru foştii preşedinţi ai partidului. A fost o scăpare acest lucru. (...) Nu puteam eu să fac invitaţii", a arătat premierul Viorica Dăncilă.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri