Crin Antonescu: Băsescu vrea să alarmeze PSD, poate pe Geoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL, Crin Antonescu FOTO Reuters
Preşedintele PNL, Crin Antonescu FOTO Reuters

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, că declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu au drept scop “alarmarea” social-democraţilor, în rândurile cărora există membri receptivi la mesajele venite de la Cotroceni.

“Îmi este foarte limpede care sunt intenţiile preşedintelui şi care este subtextul şi scopul. (...) Între altele, să existe această discuţie, scop pe jumătate atins. În al doilea rând, să alarmeze un pic PSD, în care – nu putem vorbi de tot PSD – există oameni care se alarmează uşor”, a declarat Antonescu.

Întrebat dacă Liviu Dragnea face parte dintre cei vizaţi de preşedinte, Antonescu a răspuns că vicepremierul PSD “ştie că nu are motive să se alarmeze”.

“Poate domnul Geoană să se alarmeze, asta e altceva (...) Să stea liniştiţi pentru că niciodată PNL şi niciodată eu, ca lider politic, nu am intrat într-un parteneriat şi l-am trădat. Niciodată nu am părăsit o alianţă, niciodată nu am reevaluat”, a precizat el.

De asemenea, el a menţionat că ar accepta sprijinul “forţelor de dreapta” la alegerile prezidenţiale, dar numai în calitate de candidat al USL.  

Totodată, el s-a arătat convins că ipoteza privind înscrierea unui candidat PSD în cursa pentru prezidenţiale este inactuală.

“PSD nu intenţionează să rupă USL, nu intenţionează să aibă un candidat propriu, doar al PSD, la Preşedinţie. Deci, scenariile sunt inactuale”, a mai spus liderul PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite