Dragnea, despre Băsescu şi Antonescu: Le stă foarte bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Dezvoltării Regionale Liviu Dragnea FOTO Mediafax
Ministrul Dezvoltării Regionale Liviu Dragnea FOTO Mediafax

Vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, a declarat marţi că le stă foarte bine preşedintelui Traian Băsescu şi liderului PNL Crin Antonescu împreună, precizând că sunt doi oameni importanţi din stat care se înţeleg bine.

„Păi nu ştiu ce să văd. Eu văd doar doi oameni importanţi din stat care se înţeleg foate bine. Le stă foarte bine“, a avut de comentat Dragnea.

El a precizat că subiectul unui candidat propriu al PSD la prezidenţialele din 2014 nu există în acest partid, acesta fiind adus în discuţie de oameni politici din afara PSD.

„Nu pot să fac inventarul unor capcane pe care şi le întind unii altora. Nu mă interesează. Dar este vorba de un subiect pe care îl aduc în dezbatere nişte oameni, un subiect care nu există la noi în PSD. Noi nu am spus în PSD că nu respectăm hotărârea Congresului prin care am stabilit că îl susţinem pe Crin Antonescu şi o tot spunem. Pe de altă parte, oameni politici şi nu numai oameni politici tot îşi dau cu părerea dacă vom avea candidat, dacă nu vom avea candidat, dacă nu vom avea candidat nu o să avem şanse. Am înţeles, noi ne vedem în continuare de guvernare“, a mai precizat Dragnea.

Întrebat de faptul că Traian Băsescu s-a oferit să-l consilieze pe Antonescu în campania prezidenţială, Dragnea a răspuns: „Doamne ajută!“.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni că PSD nu poate da şeful statului dacă se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi susţinut în turul II de toată dreapta.

„PSD nu poate da României preşedintele, mai ales când personajul este Victor Ponta. După mine, PSD singur nu poate da preşedinte iar dacă se rup (partidele din USL, n.r.), PNL are o şansă în plus ca să dea preşedinte, pentru că, cu Crin Antonescu în turul doi, şi celelalte candidaturi de dreapta se vor strânge în spatele lui“, a spus Băsescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost de acord cu analiza făcută de preşedintele Traian Băsescu în privinţa unui candidat al PSD la alegerile prezidenţiale şi un eventual eşec, menţionând că este o apreciere corectă.

„Aici nu putem spune niciodată, rar putem spune niciodată în politică, dar aici cred că e o analiză corectă. PSD singur în alegerile prezidenţiale are o problemă, s-a dovedit istoric. Dar nu e cazul“, a precizat Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite