Corul Madrigal, decorat de preşedintele Băsescu: „Calitatea producţiei impresionează până şi un politician“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corul Naţional de Cameră "Madrigal" FOTO Arhiva Adevărul
Corul Naţional de Cameră "Madrigal" FOTO Arhiva Adevărul

Preşedintele Traian Băsescu a decorat, miercuri, membrii Corului Naţional de Cameră „Madrigal“, iar la finalul ceremoniei a rostit câteva cuvinte de apreciere la adresa acestora.

Acest cor, parte a patrimoniului lumii, este patrimoniul UNESCO, timp de 50 de ani şi aproape tot atâtea CD-uri este o producţie care, alături de volum, a implicat şi cea mai mare calitate care impresionează până şi un politician“, a declarat preşedintele Băsescu.

Liderul de la Cotroceni le-a urat succes membrilor corului şi i-a asigurat de sprijinul şi de atenţia sa. 

„ Sunteţi parte a ce înseamnă mijlocul de a păstra şi promova lirica românească, colindele româneşti şi, mai nou, muzica bizantină – un excelent exemplu despre ce se poate face când talentul este pus în valoare. Vă doresc mult succes în continuare şi vă asigur că ascult cu plăcere CD-urile, iar ori de câte ori vă pot urmări pe viu sau la televizor o fac fără nicio reţinere. Vă doresc în continuare mult succes şi cred că dăruirea pentru munca dumneavoastră poate inspira pe oricine. Oamenii care respectă ceea ce fac şi o fac cu pasiune nu pot produce decât calitate la cel mai înalt nivel. Sunt convins că simbolul decorării dumneavoastră este doar un mic semn faţă de nişte români care s-au dăruit culturii româneşti“, a mai spus Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite