Codrin Ştefănescu iese la atac: Nu ştiu cine-i bagă în cap lui Tăriceanu că trebuie să rupă alianţa, dar nu-l învaţă de bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Ştefănescu FOTO Mediafax
Codrin Ştefănescu FOTO Mediafax

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a comentat informaţiile cum că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ar planifica să părăsească alianţa cu PSD şi să rupa coaliţia de guvernare. Codrin Ştefănescu subliniază că o astfel de decizie ar crea un val de antipatie în rândul electoratului celor două partide.

„Nu ştiu cine-i bagă în cap lui Tăriceanu că trebuie să rupă alianţa. Sau să boicoteze guvernul din care face parte. Dar nu-l învaţă de bine! Pentru că o astfel de decizie va crea un val imens de antipatie în rândul electoratului nostru comun. Şi se vor şterge cu buretele toate declaraţiile sale împotriva sistemului. Îşi va pierde orice credibilitate în acest sens. Asta se vrea?”, a notat Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Săptămâna aceasta va fi una decisivă în privinţa relaţiilor din PSD şi ALDE. Zilele trecute Călin Popescu Tăriceanu punea două condiţii pentru a rămâne la guvernare: el să fie candidatul unic al stângii la prezidenţiale şi Guvernul să fie restructurat înainte de campania electorală, susţin surse politice pentru „Adevărul“. Dăncilă însă refuză, iar analiştii spun că deja există indicii că ALDE va rupe coaliţia.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite