Clotilde Armand este inculpată în dosarul în care ANI a acuzat-o de incompatibilitate. „Se pregătesc să mă trimită în judecată”

0
Publicat:

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că este inculpată în dosarul său de incompatibilitate, până de curând având calitatea de suspectă. Mai mult, aceasta se așteaptă să fie trimisă în judecată până la alegerile locale, din 9 iunie.

Clotilde Armand, edilul de la Sectorul 1 FOTO Arhivă
Clotilde Armand, edilul de la Sectorul 1 FOTO Arhivă

Să vă mai dau un exemplu despre reacția sistemului PNL PSD la anunțarea candidaturii mele. Probabil știți, sunt acuzată de fostul primar PSD (Diamante) că aş fi fost remunerată ilegal cu 2.500 euro într-un proiect european în care am implementat măsuri anticorupţie la Primăria Sectorului 1. Am respectat legea în cazul proiectului pe fonduri europene şi am contestat în instanţă raportul ANI”, a scris edilul de la Sectorul 1, Clotilde Armand.

Apropos, în acelaşi timp în care au schimbat judecătorii, “Noaptea ca hoții!”, m-au sunat de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 că se schimbă calitatea de suspect în inculpat (exact în timpul în care avocatul pleda în speța despre care v-am zis mai jos). Campania electorală începe mâine, iar Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au nevoie de știri cu primarii USR care să fie filmați în fața parchetelor și să fie atacați în prime-time de televiziunile de casă. Poate lumea nu vede ce dezastru economic patronează și ce tunuri financiare se dau în România. Oamenii nu mai pot fi mințiți cu astfel de montaje mediatice! Să vă spun ceva și despre modul profund defectuos în care s-a derulat ancheta. Nu am vrut să scriu nimic despre acest lucru, eram curioasă până unde vor merge”, a completat Clotilde Armand.

Reprezentanta USR mai subliniază că se așteaptă să fie trimisă în judecată până la alegerile locale. „Se pregătesc să termine rapid rechizitoriul și să mă trimită în judecată până pe 9 iunie. Oamenii nu mai pot fi mințiți cu astfel de montaje mediatice”, a completat Clotilde Armand.

Agenția Națională de Integritate o acuză pe Armand că s-a numit singură manager într-un proiect anticorupție finanțat din fonduri europene, în urma căruia ar fi câștigat aproape 19.000 de lei. ANI a sesizat parchetul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite