Clotilde Armand, după ce Marcel Ciolacu a cerut intervenţia preşedintelui: N-am crezut că PSD şi conducătorii lui suferă atât de tare că au pierdut alegerile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reacţionat după ce preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut intervenţia preşedintelui pentru apărarea democraţiei în Sectorul1. ”N-am crezut că PSD şi conducătorii lui suferă atât de tare că au pierdut alegerile”, a transmis primarul.

”Noi imagini cu preşedintele PSD disperat că şi-a pierdut diamantele. Se solicită intervenţia preşedintelui României şi a armatei PSD să fiu înlăturată de la primărie. Sincer, n-am crezut că PSD şi conducătorii lui suferă atât de tare că au pierdut alegerile. De 9 luni sunt în stare de şoc. Înţeleg că liderii PSD au apelat şi la bloggerul lor de renume mondial (Adrian Năstase) ca să mintă despre mine. Nu-i rău. Este cel mai bun semn că reforma noastră de la primărie este eficientă”, a scris Clotilde armand pe Facebook.

Aceasta i-a transmis şi un mesaj lui Marcel Ciolacu: ”Domnule Ciolacu, până strângeţi semnăturile să mă demiteţi mai bine strângeţi bani de la liderii PSD pentru că aveţi de plătit vreo 100 de milioane facturi restante pentru gunoi”.

Marcel Ciolacu a afirmat, referindu-se la imaginile cu primarul din Sectorul 1, Clotilde Armand, care ar fi intrat în camera cu voturi în seara alegerilor, că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să intervină pentru că este în pericol democraţia şi să facă şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pe această temă.

Citeşte şi: 

Ciolacu, după apariţia imaginilor cu Clotilde Armand: „Preşedintele să intervină pentru că este un pericol la democraţia României. Să facă şedinţă CSAT”

PSD publică pe Facebook alte imagini cu Clotilde Armand din seara numărării voturilor de la Primăria Sectorului 1

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite