Ciucă, de ziua SPP: Profesionişti care au contribuit la credibilitatea şi siguranţa României

0
Publicat:

Prim-ministrul a afirmat, cu ocazia împlinirii a 33 de ani de la înfiinţarea Serviciului de Pază şi Protecţie, că „profesioniştii din această structură şi-au îndeplinit cu deplină responsabilitate misiunile încredinţate”, făcând față tuturor misiunilor.

Premierul Nicolae Ciucă FOTO Mediafax
Premierul Nicolae Ciucă FOTO Mediafax

Serviciul de Protecţie şi Pază împlineşte astăzi 33 de ani de la înfiinţare, timp în care profesioniştii din această structură şi-au îndeplinit cu deplină responsabilitate misiunile încredinţate, contribuind la credibilitatea şi siguranţa României. Complexitatea activităţilor desfăşurate de personalul SPP implică pregătire asiduă şi provocări în continuă schimbare, cărora această structură de elită le-a făcut faţă cu brio de fiecare dată, inclusiv pentru siguranţa oaspeţilor oficiali ai statului român”, a afirmat Nicolae Ciucă, potrivit unui comunicat de presă de la Palatul Victoria.

Fiecare misiune îndeplinită cu succes de angajații Serviciului de Protecție și Pază conturează și mai mult imaginea României ca partener de încredere în plan extern și ca spațiu de stabilitate și securitate. În acest fel, profesioniștii SPP au demonstrat, prin misiunile îndeplinite ireproșabil, că reprezintă garantul siguranței, preciziei și al fermității. Îi felicit pentru buna reputație pe care o aduc României prin modul exemplar de acțiune”, a mai afirmat premierul României.

În prezent Serviciul de Pază și Protecție este condus de Lucian Pahonțu, persoană care ocupă aceastî funcție încă din primul mandat al lui Traian Băsescu. De altfel, este singurul șef de serviciu care în mandatele lui Klaus Iohannis nu a fost eliberat, pentru a fi pusă o altă persoană.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite