Cîţu, despre întâlnirea cu PSD: La buget nu a venit, când a fost vorba în pandemie de specialişti nu a venit. Să vedem mâine dacă PSD va da curs invitaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Citu FOTO Florin Cîţu / Guvernul Romaniei
Florin Citu FOTO Florin Cîţu / Guvernul Romaniei

Premierul României aduce aminte că a mai oferit liderul PSD posibilitatea de a se implica, însă liderul nu a venit. Premierul spune că a fost programată o întâlnire cu reprezentanţii PSD şi urmează să vedem dacă partidul „va da curs invitaţiei”.

„Mâine la ora 15.00 voi avea la Guvern o întâlnire cu câţiva reprezentanţi ai partidului social-democrat(...)Vreau să vă aduc aminte că la buget am fost cel care i-a spus domnului Ciolacu să vină să-i prezint buget(...) Nu a venit. Când a fost vorba în pandemie de specialişti în sănătate am spus că sunt dispus să ascult soluţiile partidului social-democrat, nu a venit. Să vedem mâine dacă partidul social-democrat va da curs invitaţiei să discutăm despre un program care interesează pe toţi românii, programul naţional de redresare şi rezilienţă”, a declarat premierul la Guvern.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat săptămâna trecută că a fost sunat de premier şi va avea o întâlnire cu Florin Cîţu pentru a discuta PNRR.

Premierul Florin Cîţu a confirmat că se va întâlni cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, „săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare” pentru a discuta pe tema PNRR. Premierul a transmis că îi va face „o invitaţie oficială”, deşi anterior Guvernul anunţase că Florin Cîţu nu are pe agenda din această săptămână o întâlnire cu liderul social-democrat.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu a transmis că PNRR nu poate fi trimis la Bruxelles fără consultarea PSD. Paul Stănescu subliniază şi faptul că a fost transmis un apel către aleşii locali PSD, în lipsa unui „dialog cu PSD”, după ce şeful statului le-a cerut primarilor să se implice în campania de vaccinare . Potrivit secretarului general al PSD, partidul său a fost ignorat.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite