Ciolacu: PSD nu va vota un Guvern minoritar PNL-UDMR care taie din veniturile românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, critică programul de guvernare al Cabinetului Ciucă, menţionând că formaţiunea pe care o conduce nu poate vota un guvern "care taie veniturile românilor".

„PSD nu poate vota un guvern minoritar PNL-UDMR cu un program de guvernare care taie în continuare, fără milă, din veniturile românilor”, a scris liderul Social-democraţilor pe Facebook. 

Potrivit preşedintelui PSD, Cabinetul propus de liberalul Nicolae Ciucă nu a prevăzut niciuna dintre condiţiile PSD.

„Nu există niciuna din cele 10 măsuri urgente pe care i le-am transmis premierului desemnat. Nu mai măresc deloc #salariulminim, nici măcar cu acel 8% promis de Cîţu după ce s-a văzut cu sindicatele şi patronatele. Nu mai cresc deloc #alocaţiile copiilor, nici măcar cu unica tranşă de 20% pe care Vîlceanu o anunţa acum câteva zile pentru ianuarie 2022. Nu mai majorează deloc #pensiile, nici măcar cu infimul 6% pe care-l anunţa cu mândrie Turcan”, a mai scris social-democratul. 

Liderul PSD atrage atenţia că în programul de guvernare al cabinetului Ciucă sunt introduse taxe noi pentru românii din Diaspora.

"Exact acele taxe eliminate de PSD când a fost la guvernare! Mâine, voi propune colegilor din conducerea PSD să decidă votul nostru pentru noul cabinet gândindu-se doar la asta: viaţa românilor ar deveni şi mai grea, dacă acest guvern ar aplica asemenea decizii aberante”, a completat preşedintele PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite