Ciolacu: Iohannis şi Cîţu au ales să se poarte cu poporul mai rău ca Nicolae Ceauşescu! Şi-au plătit din banii românilor funcţiile lor la Congresul PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu Foto Inquam Photos / Octav Ganea
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi acuză pe Florin Cîţu şi Klaus Iohannis de faptul că în loc să rezolve problema preţurilor din domeniul energiei au ales să aloce un miliard de lei către autorităţile locale, cei mai mulţi bani fiind pentru edilii liberali.

„Astăzi Iohannis şi Cîţu v-au trimis nota de plată pentru Congresul PNL: sărăcie, foame şi frig. Iohannis şi Cîţu au condamnat peste 70 la sută din populaţia României la cea mai cruntă iarnă din ultimii 30 de ani. Iohannis şi Cîţu au ales să se poarte cu propriul popor mai rău decât dictatorul Nicolae Ceauşescu! Românii vor sta în benză şi frig, pentru că aceşti iresponsabili şi-au plătit din banii românilor funcţiile lor la Congresul PNL. Peste 150 de milioane de euro din bani publici au fost daţi mită pentru primarii PNL care l-au votat la Congres pe Cîţu cu mâna la nas! Restul administraţiilor locale care au cerut disperate bani pentru încălzire, spitale şi şcoli NU au primit bani nici de hârtie igienică. Aici a ajuns cinismul lui Iohannis şi Cîţu! Aceasta este România feudală. Iohannis vrea să fie stăpân peste un popor de iobagi”, a afirmat Marcel Ciolacu. 

Preşedintele social-democraţilor a reiterat faptul că PSD va depune plângere penală. „Vom depune plângere penală împotriva lui Cîţu. Vom merge până la capăt! Românii nu trebuie să sufere pentru că Iohannis şi Cîţu s-au răzbunat că am dat jos acest Guvern. Cîţu a mai fost în puşcărie pentru beţie. De data asta, trebuie să se întoarcă acolo pentru faptele împotriva propriului său popor”, a completat liderul PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite