Ciolacu intervine în disputa din Coaliție: Actul de guvernare este mai important decât păruiala politică

0
Publicat:

Premierul intervine între disputele dintre membrii Coaliției și susține că „actul de guvernare este mai important decât păruiala politică”. Ciolacu a punctat că nu se va angaja în niciun fel de conflicte care nu au legătură cu prioritățile cetățenilor.

Marcel Ciolacu intervine în disputa din Coaliție FOTO: Inquam Photos
Marcel Ciolacu intervine în disputa din Coaliție FOTO: Inquam Photos

„Actul de guvernare este mai important decât păruiala politică. Un partid responsabil se află la conducerea țării pentru a arăta că este capabil să ia decizii pentru oameni, nu pentru a-și expune în piața publică frustrările politice. Nu mă voi angaja în niciun fel de conflicte care nu au legătură cu prioritățile cetățenilor. Mă voi lupta doar pentru măsurile care țin de viața oamenilor obișnuiți, de nivelul de trai și de problemele lor de zi cu zi”, a transmis Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

Ciolacu a subliniat că din funcția de premier are datoria să vină cu „soluții concrete la realitățile din țară”.

„Iar realitatea este că au fost făcute împrumuturi foarte mari în anii precedenți, iar pandemia a demonstrat o sete incredibilă pentru risipă. Datoria mea este să echilibrez situația. Lipsa de acțiune și bla bla-ul politic înseamnă, în fapt, blocarea fondurilor europene atât de necesare pentru dezvoltare. Și nu voi permite niciodată așa ceva! Nu fug de răspundere și nici nu caut vinovați în trecut. Românii îi știu mai bine pe vinovați”, a precizat șeful Executivului.

Marcel Ciolacu a precizat că „rolul  meu este să vin cu soluții, să asigur stabilitatea politică și economică a României, să răspund la problemele cetățenilor și să îi protejez pe cei afectați de creșterea prețurilor”. 

„De asta mă voi ocupa. Scandalurile și disputele care țin de menajeria politică le las în seama altora”, a punctat premierul.

În ultimele zile mai mulți membri ai Coaliției, din PNL și PSD, s-au atacat reciproc pe rețelele de socializare legat de situația economică în care a ajuns România și cine este vinovat de aceasta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite