Ciolacu, după întâlnirea cu Maia Sandu: „România sprijină procesul de integrare al Republicii Moldova în UE” | FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu s-a întâlnit, la Chişinău, cu preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu. FOTO: Twitter/ Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu s-a întâlnit, la Chişinău, cu preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu. FOTO: Twitter/ Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, s-a întâlnit luni, la Chişinău, cu Maia Sandu, preşedinta Republicii Moldova, context în care a subliniat că România sprijină aderarea ţării vecine la Uniunea Europeană.

„Am reiterat astăzi Preşedintei Maia Sandu angajamentul României de a sprijini procesul de integrare al Republicii Moldova în Uniunea Europeană şi obţinerea rapidă a statutului de ţară candidat. 

România este mai mult ca oricând alături de Republica Moldova în actualul context tensionat de securitate”, a scris Ciolacu, luni, pe Twitter. 

Întâlnirea preşedintelui Camerei Deputaţilor cu Maia Sandu are loc în contextul unei vizite oficiale pe care Marcel Ciolacu o efectuează, în zilele de 6 şi 7 iunie, în Republica Moldova, la invitaţia lui Igor Grosu, preşedintele Parlamentului Republicii Moldova. 

Marcel Ciolacu si Maia Sandu FOTO Twitter Ciolacu

Totodată, Ciolacu s-a întâlnit luni şi cu premierul Republicii Moldova, Natalia Gavriliţa. Cei doi oficiali au discutat despre sprijinul financiar pe care Uniunea Europeană îl oferă Republicii Moldova. „Discuţii aplicate pentru identificarea unor soluţii comune cu Natalia Gavriliţa. România sprijină ferm extinderea asistenţei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova. Parlamentul României susţine analizarea cu celeritate a solicitărilor de finanţare primite de la autorităţile de la Chişinău”, a scris Ciolacu, luni, pe Twitter. 

Vezi şi: Marcel Ciolacu, la Chişinău: „România este un scut pentru Republica Moldova”

Marcel Ciolacu si Natalia Gavrilita FOTO Twitter Ciolacu
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite