Ciolacu, după discuţia cu sindicaliştii din poliţie: „Solicitările lor sunt extrem de corecte. Guvernul are datoria să le rezolve!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a stat de vorbă cu sindicaliştii din Poliţie, care au protestat la sediul PSD. Social-democratul susţine că solicitările acestora sunt extrem de corecte şi cere Guvernului să găsească soluţii pentru a le rezolva.

„Am discutat astăzi cu delegaţia sindicatelor din Poliţie şi din Poliţia Penitenciară despre îngrijorările privind aplicarea Legii Salarizării Unitare. 

I-am asigurat că voi duce mesajele lor în Coaliţia de guvernare şi că voi solicita ministrului Bode să găsească #soluţii pentru ca tranşa a treia din Legea Salarizării să fie prevăzută în Bugetul pe anul 2022.

Voi rămâne în contact cu reprezentanţii sindicatelor pentru a găsi soluţii pentru toate problemele cu care se confruntă poliţiştii. Solicitările lor sunt extrem de corecte, iar guvernul are datoria să le rezolve!”, a scris Marcel Ciolacu, vineri, pe Facebook.

Câteva zeci de sindicalişti au venit, vineri, la sediul central al Partidului Social Democrat din Kisellef, protestând cu pancarte pe care scrie: „Jos Mafia din Ministerul de Interne”, „Jos Mafia din Poliţia Română”, „Legea Salarizării nu M.A.I este unitară!”

Sindicaliştii EUROPOL protestează pentru drepturile politistilor si pensionarilor militari. O delegaţie a Sindicatului a intrat la negocieri cu presedintele PSD, Marcel Ciolacu pentru drepturile poliţistilor si pensionarilor militari, anunţă sindicatul pe pagina de Facebook.

EUROPOL a transmis, printr-un comunicat, că „poliţiştii nu vor salarii mărite, ci vor doar plata acelor drepturi prevăzute încă din anul 2017 în Legea salarizării”. 

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri