Ciolacu, după ce au fost adoptate primele două măsuri din pachetul „Sprijin pentru România”: Cei care au criticat nu au fost în stare să prezinte o soluţie alternativă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, le-a transmis celor care au criticat pachetul „Sprijin pentru România”, după ce Parlamentul a adoptat primele două măsuri incluse în program, că „nu au fost în stare să prezinte nicio soluţie alternativă”, ci doar au atacat Guvernul.

„Astăzi, Parlamentul a adoptat primele două măsuri din pachetul 'Sprijin pentru România'! Am dublat valoarea normei de hrană în spitale la 22 lei/zi şi am majorat la 3.000 de lei salariul minim în agricultură şi industria alimentară. Ambele măsuri vor intra în vigoare de la 1 iunie. Toate măsurile din acest pachet economic şi social vor fi aplicate EXACT cum au fost anunţate. Românii, agricultura şi economia românească au nevoie de soluţii şi de sprijin pentru a trece cu bine peste această criză, nu de contre politice”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri pe Facebook.

Liderul PSD a avut un mesaj şi pentru cei care au criticat programul de sprijin pentru populaţie. „Iar celor care au atacat sau criticat acest program, le reamintesc că nu au fost în stare să prezinte nicio soluţie alternativă. Doar au criticat Guvernul, dar nu au propus nimic în loc”, a completat social-democratul.

Ciolacu a subliniat că „miniştrii USR ai Sănătăţii au găsit 780 de milioane de euro pentru a cumpăra zeci de milioane de doze de vaccin, cu mult peste necesar, însă nu au găsit resurse să asigure o masă decentă pacienţilor din spitale”.

„Ruşine!! De asta trebuie să rămână în opoziţie!”, a conchis acesta. 

Parlamentul a adoptat miercuri primele două măsuri din pachetul „Sprijin pentru România”, agreat de coaliţie pentru a veni în ajutorul cetăţenilor în contextul valului de scumpiri. Astfel, a fost dublată valoarea normei de hrană în spitale la 22 lei/zi, iar salariul minim în agricultură şi industria alimentară a fost majorat la 3.000 de lei

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite