Ciolacu, de Ziua Franţei: Relaţia dintre ţările noastre are o legătură istorică, culturală şi de prietenie profunde. Ducem mai departe parteneriatul strategic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu FOTO Facebook Marcel Ciolacu
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu FOTO Facebook Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis de Ziua naţională a Franţei, că relaţia dintre ţările noastre are o legătură istorică, culturală şi de prietenie profunde, consolidată şi prin parteneriatul strategic franco-român pe care îl vom duce mai departe.

„Vive la France! Bonne fête nationale! Ziua Franţei este o sărbătoare a poporului francez, dar şi a tuturor celor care preţuiesc libertatea, egalitatea şi fraternitatea. Spiritul poporului francez este clădit pe aceste valori fundamentale însuşite şi de celelalte naţiuni democratice”, arată preşedintele PSD în mesaj. Marcel Ciolacu mai spune că ”relaţia dintre ţările noastre are o legătură istorică, culturală şi de prietenie profunde, consolidată şi prin parteneriatul strategic franco-român pe care îl vom duce mai departe”, a transmis preşedinte Camerei Deputaţilor.

Anterior, mesaje de apreciere faţă de poporul francez au fost transmise şi de şeful statului, Klaus Iohannis, dar şi de premierul Nicolae Ciucă. Liderul de la Palatul Victoria ar urma să aibă şi o alocuţiune la recepţia oferită de Ambasada Franţei în România, joi seară. 

La rândul său, Klaus Iohannis a trimis o scrisoare de felicitare omologului francez, Emmanuel Macron, unde pe lângă aprecierile faţă de poporul fraccez, preşedintele României a mulţumit pentru sprijinul trimise de autorităţile din Hexagon în ţara noastră.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite