Ciolacu, atac la adresa lui Iohannis: De 10 ani s-a implicat în politică. Ce spune despre vizita lui Burduja la Cotroceni

0
Publicat:

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că nu cunoște știrile potrivit cărora candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebatian Burduja, ar fi făcut o vizită la Palatul Cotroceni, unde s-ar fi văzut cu președintele Klaus Iohannis. Prim-ministrul a afirmat că șeful statului „de zece ani s-a implicat în politică”. 

Marcel Ciolacu a afirmat că Klaus Iohannis se implică în politica țării FOTO Inquam Photos
Marcel Ciolacu a afirmat că Klaus Iohannis se implică în politica țării FOTO Inquam Photos

Întrebat în cadrul unei conferințe de presă cum vede ca lider al coaliției faptul că în plină campanie electorală, candidatul PNL la primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a mers la Palatul Cotroceni și s-a văzut cu președintele Klaus Iohannis, liderul PSD, Marcel Ciolacu a răspuns: "Nu știu. Nu știu nici știrile. Fiecare candidat face ce dorește dânsul și se vede cu cine (dorește n.r.)”.

Întrebat de jurnaliști dacă președintele României ar trebui să se implice în politică, premierul a răspuns: „Nu” „Dar de ce nu i-ați spus președintelui României că s-a implicat?”, a adăugat prim-ministrul. Reporterul a afirmat că încă nu l-a prins la declarații pe șeful statului, iar liderul Executivului a adăugat: "De zece ani chiar nu l-ați prins. Că de zece ani s-a implicat în politică".

CANCAN.RO a scris, marți, că ar fi intrat în posesia unor imagini și informații din care reiese că la Palatul Cotroceni ar fi avut loc o întâlnire între candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, și președintele Klaus Iohannis.

În imaginile publicate, sursa citată susține că apare mașina de campanie a lui Sebastian Burduja, atât la momentul intrării în curtea Palatului Cotroceni, cât și la plecare.

Nici președintele Klaus Iohannis și nici Sebastian Burduja sau echipa sa de campanie nu au confirmat întâlnirea de la Palatul Cotroceni.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite