Premierul Marcel Ciolacu, anunț important pentru românii care călătoresc în Turcia

0
Publicat:

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat miercuri, 29 mai 2024, că românii pot intra deja în Turcia doar cu buletinul. „Măsura convenită la întâlnirea de săptămâna trecută cu președintele Erdogan este în vigoare”, a spus șeful Guvernului.

Premierul Ciolacu și președintele Recep Tayyip Erdogan FOTO: Facebook
Premierul Ciolacu și președintele Recep Tayyip Erdogan FOTO: Facebook

Românii pot intra deja în Turcia doar cu buletinul  Măsura convenită la întâlnirea de săptămâna trecută cu președintele Erdogan este în vigoare.  Mulțumesc autorităților turce pentru promptitudine. Vom continua să lucrăm împreună în beneficiul cetățenilor noștri”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Cetățenii români pot călători în Turcia doar cu buletinul, potrivit unui decret prezidențial semnat de Recep Tayyip Erdogan și publicat în Monitorul Oficial al Turciei.

„Cetățenii români posesori ai unui document național de identitate beneficiază de scutire de vize pentru călătoriile turistice și tranzitare în Turcia, cu o ședere maximă de 90 de zile în decursul unei perioade de 180 de zile, în conformitate cu articolul 18 din Legea nr. 6458 privind regimul străinilor și protecția internațională”, prevede decretul semnat de președintele turc. 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite