Cele 100 de argumente ale lui Tudor Ciuhodaru pentru ieşirea PPDD de la guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al PPDD, deputatul Tudor Ciuhodaru, solicită ruperea acordului de colaborare cu coaliţia de guvernare, motivând că aceştia nu au avut în vedere nicunul din proiectele iniţiate de PPDD.

„Solicit public ieşirea de la guvernare. Am cel puţin 100 de argumente. După aproape jumătate de an de pseudoguvernare niciunul din cele 100 de puncte din programul nostru, concretizate în proiecte legislative, nu a fost luat în considerare de aliaţii noştri. În plus, colaborationismul unora a făcut ca, după hemoragia parlamentară, să urmeze şi exodul consilierilor locali şi a primarilor, reprezentând concret dispariţia partidului. Solicit public ieşirea din această alianţă toxică ce ne face complici la o guvernare ce calcă în picioare legile şi Constituţia României“, se arată într-un comunicat al deputatului Tudor Ciuhodaru.

PSD şi PPDD au semnat, în urmă cu două luni, un acord care constă în colaborarea celor două partide la nivel parlamentar şi local. Prin acordul încheiat, PSD se angaja promoveze unele proiecte ale PP-DD, între care eliminarea obligativităţii plăţii radio-tv, majorarea alocaţiilor pentru copii şi reîmpădurirea României.

 Partidul lui Dan Diaconescu nu a primit niciun portofoliu în Guvern. Potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, premierul Victor Ponta l-a numit pe Liviu Neagu, secretarul general al PPDD, în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului. Astfel, Neagu devine primul PPDD-ist numit într-o funcţie guvernamentală, după încheierea unui protocol de colaborare între PSD şi PPDD.

 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite