Candidatul USR-PLUS Sectorul 5 îl acuză de abuz în serviciu pe primarul Daniel Florea, după ce panourile publicitare stradale i-au fost îndepărtate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Florea  FOTO Facebook
Daniel Florea  FOTO Facebook

Candidatul Alianţei USR-PLUS pentru Primăria Sector 5, Alexandru Dimitriu, îl acuză pe actualul primar de sector, Daniel Florea, de abuz în serviciu după ce panourile sale publicitare, în care îşi prezenta candidatura, au fost îndepărtate.

„Ieri au apărut în 11 locuri din Sectorul 5 afişaje stradale cu prezentarea mea, în calitate de candidat al Alianţei USR PLUS pentru Primăria Sector 5. În dimineaţa asta am primit un mail de la societatea cu care am încheiat contractul pentru afişajul stradal prin care mi s-a comunicat: «În această dimineaţă am fost somaţi de către autorităţile locale să dezafişăm de urgenţă posterele electorale. Prin urmare, avem echipele pe teren care se ocupă să le neutralizeze». Ceea ce fac autorităţile locale este illegal”, a transmis, joi,  Alexandru Dimitriu, candidatul Alianţei USR-PLUS pentru Primăria Sector 5.

Acesta îl acuză de abuz în serviciu pe actualul primar, Daniel Florea.

„Potrivit Constituţiei României, art. 16: «Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări». Discriminarea pe motive politice este una dintre cele mai grave discriminări. Suntem în faţa unui abuz în serviciu, pedepsit inclusiv de Codul Penal, art. 297. Îl anunţ pe Daniel Florea, acest infractor PSD-ist, că nu ne oprim şi vom continua drumul nostru, la finalul căruia vom învinge şi vom reda Sectorul 5 cetăţenilor”, a mai declarat Alexandru Dimitriu.

Imagine indisponibilă
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite