Camera Deputaților, convocată în sesiune ordinară pe 1 septembrie. Senatul, ședință în plen tot joi

0
Publicat:

Camera Deputaților a fost convocată, în sesiune ordinară, pe 1 septembrie, începând cu ora 11. De asemenea, Senatul va avea plen tot joi, la aceeași oră. Ulterior, cele două camere ale Parlamentului se vor reuni într-o ședință comună.

Ședință comună a celor două camere a Parlamentului pe 1 septembrie FOTO: INQUAM PHOTOS
Ședință comună a celor două camere a Parlamentului pe 1 septembrie FOTO: INQUAM PHOTOS

Plenul Camerei Deputaților va începe la ora 11:00, iar deputații vor stabili componența Biroului Permanent, mai exact vor fi aleși vicepreședinții, secretarii și chestorii forului legislativ. 

Convocarea Camerei Deputaților în sesiune ordinată este făcută în temeiul dispozițiilor art. 66 alin (1) și (3) din Constituția României, republicată, și ale art. 34 lit. a) din Regulamentul Camerei Deputaților, aprobat prin Hotărârea Camerei Deputaților nr. 8/1994, republicat, cu modificările și completările ulterioare. 

De asemenea, Senatul se va reuni în plen, tot de la ora 11:00, moment în care senatorii  vor alege membrii Biroului Permanent al Senatului. Ulterior va avea loc o ședință a Biroului permanent nou ales, urmată de o reuniunea a Comitetului liderilor grupurilor parlamentare.

O ședință comună a Senatului și Camerei Deputaților se va desfășură, după încheierea plenului Senatului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite