Buşoi: Regimul incompatibilităţilor şi salarizarea aleşilor locali, temele de discuţie de la Liga Aleşilor Locali ai PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută marţi, că printre temele abordate în cadrul Ligii Aleşilor Locali ai PNL, de la Braşov, vor fi regimul incompatibilităţilor şi salarizarea aleşilor locali.

„Vor fi câteva discuţii importante care ţin de statutul primarilor şi statutul aleşilor locali, o mai bună clarificare a regimului incompatibilităţilor care în acest  moment generează multe confuzii şi multe probleme administrative şi în instanţe (...) Un subiect important care trebuie dezbătut în spaţiul public cel al salarizării aleşilor locali pentru că în bună măsură integritatea şi performanţa trebuie să vină cu un nivel adecvat al salarizării la nivelul României”, a declarat Cristian Buşoi. 

Liga Aleşilor Locali se va desfăşura joi şi vineri la Braşov şi vor participa atât conducerea PNL, cât şi parlamentarii şi europarlamentarii liberali.

„Este prima reuniune cu aleşii noştri locali după scrutinul alegerilor locale. Sunt toţi primarii, preşedinţii de Consilii Judeţene, primarii de muncipii, primarii de oraşe, de comune, care se vor reuni cu conducerea partidului, cu parlamentarii, europarlamentarii. Mulţi dintre ei participă pentru prima dată în calitate de ales local pentru că o bună parte din cei care vor fi  joi şi vineri acolo au fost aleşi pentru prima dată  în acest an”, a mai spus europarlamentarul. 

Totodată, preşedintele PNL Bucureşti a adăugat că în cadrul Comisiei de unificare a liberalilor, desfăşurată marţi, s-a discutat şi agenda începutului de sesiune parlamentară.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite