Brânză: Nu sunt la şedinţă din motive personale, nu pentru că nu am fost nominalizat ministru la Comunicaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL William Brânză nu va participa, joi, la votul în plen pentru învestirea noului Guvern, din „motive de familie întemeiate" care l-au forţat să plece din ţară, arată Mediafax. El a negat zvonul conform căruia absenţa sa la vot este un semn de protest pentru că nu a fost nominalizat în cabinetul Ungureanu, la şefia ministerului Comunicaţiilor.

"Vreau să clarific acest lucru şi să subliniez că este o informaţie falsă, menită să îi dezinformeze pe români, aşa cum a fost şi informaţia potrivit căreia m-aş fi autopropus pentru postul de ministru al Afacerilor Externe, în momentul în care a fost demis ministrul Teodor Baconschi", susţine Brânză, într-o declaraţie remisă agenţiilor de presă.

Coaliţia are 240 de parlamentari care pot fi prezenţi la şedinţă. După înregistrarea demisiei Teodorei Trandafir, Parlamentul are 463 de senatori şi deputaţi, ceea ce înseamnă că sunt necesare 232 de voturi favorabile pentru învestirea Cabinetului Ungureanu. Opoziţia nu va fi prezentă la vot. Votul va fi secret, cu bile.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite