Boloș susține că nu i-a fost cerută demisia de la ministerul Finanțelor. Liberalii confirmă: Are toată susținerea PNL

0
Publicat:

Marcel Boloș susține că nu i-a fost cerută demisia de la ministerul Finanțelor și îndeamnă la dialog. Purtătorul de cuvânt al liberalilor a confirmat afirmația ministrului de Finanțe și a precizat că acesta are toată susținerea PNL pentru funcția pe care o deține.

Marcel Boloș ministrul Finanțelor FOTO: Inquam Photos
Marcel Boloș ministrul Finanțelor FOTO: Inquam Photos

Nu mi-a cerut nimeni demisia, nu ştiu de unde aceste bazaconi acum când presiunea pe Ministerul Finanţelor este uriaşă. Îndemnul este la dialog, nu la dezbinare”, a declarat ministrul de Finanțe.

Ministrul a punctat că „bazaconiile acestea că astăzi ministrul Boloş demisionează, mâine s-a răzgândit, nu fac cinste”.

Chestionat ce le transmite colegilor din PNL care sunt nemulțumiți de modul în care a colaborat cu partidul, Boloș a precizat că ar trebui „să fim mult mai înţelepţi pentru o situaţie de criză pe care România o parcurge”: „Îi indemn să lectureze conţinutul acestui proiect de lege care a pus în centrul atenţiei şi protejează oamenii şi mediul de afaceri din România”.

„Şi apoi, tot cei care critică astăzi, poate mâine se vor bucura de investiţiile pe care le vom face pentru oameni şi noi să avem un viitor mai bun. Îi indemn la echilibru şi să fie mai atenţi cu ceea ce înseamnă aceste măsuri importante pentru România în aceste clipe grele”, a adăugat ministrul.

Stroe: Are toată susținerea PNL

Purtătorul de cuvânt al PNL susține că Marcel Boloș se bucură de toată susținerea PNL, iar pachetul de măsuri fiscale nu este doar al acestuia.

„Marcel Boloş a avut şi are toată susţinerea PNL, a urmat foarte bine şi mandatul politic care i-a fost dat de a proteja cât mai bine mediul privat şi a începe cu amputerea cheltuielilor bugetului de stat nenecesare”, a declarat Ionuț Stroe la Prima News, potrivit News.ro.

Liberalul a punctat că pachetul de măsuri fiscale este al premierului Ciolacu mai mult decât al ministrului Boloș, fiind mai multe măsuri impuse de PSD.

„Nu ştiu de unde această ştire, din punctul meu de vedere nu are nicio legătură cu realitatea. Nu este pachetul de măsuri fiscal a lui Boloş. Realitatea este că acest pachet de măsuri este şi al lui Ciolacu, şi al lui Boloş, şi al PSD, ba mai mult, PSD a cerut şi a vrut mai multe măsuri care mai degrabă puteau afecta mediul privat, noi ne-am opus”, a declarat Ionuț Stroe la Prima News, potrivit News.ro.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite