Bogdan Oprea a demisionat din funcţia de purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii la mai puţin de două luni de la numire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Bogdan Oprea
FOTO: Facebook/ Bogdan Oprea

Bogdan Oprea a demisionat din funcţia de purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii la o lună şi jumătate de la numire.

„De astăzi revin exclusiv la cariera mea didactică, de cercetare şi la proiectele de voluntariat care m-au îmbogăţit atât de mult sufleteşte în ultimii ani. Colaborarea mea cu Ministerul Sănătăţii încetează, îi mulţumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru colaborarea din toată această perioadă şi pentru prietenie şi-i doresc mult succes în procesul de reformă atât de necesar pe care şi l-a asumat cu curaj”, a scris Bogdan Oprea pe Facebook.

El a anunţat că va reveni cu primul manual de combatere a fake news-ului şi dezinformării online din România, pe care-l va publica la Polirom, şi cu un podcast pe acelaşi subiect.

Bogdan Oprea a fost numit la MS în 27 ianuarie, el fiind onsilier la Cabinetul Ministrului, cu atribuţii de purtător de cuvânt.

Specialist în comunicare în administraţia publică şi cadru universitar cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu, Bogdan Oprea are licenţă de paramedic şi însoţeşte, ca voluntar, ambulanţele care deservesc comunitatea în care trăieşte. El a fost purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite