Boc, despre adversarii din PDL ai Elenei Udrea: „Să se concentreze pe atacul la USL, nu pe excluderi interne“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc FOTO Adevărul
Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc FOTO Adevărul

Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, crede că formaţiunea trebuie să se concentreze „pe atacul la USL“, care „face gafe după gafe în actul de guvernare“ şi nu pe excluderi interne.

„PDL trebuie să se concentreze pe atacul la USL şi nu pe excluderi interne. În condiţiile în care USL face gafe după gafe în actul de guvernare, şansa PDL este de a se impune ca alternativă reală la actuala guvernare. Pentru aceasta este nevoie ca energiile interne să fie concentrate împotriva abuzurilor USL şi nu consumate pe dispute sterile de excluderi din partid“, a declarat Emil Boc, citat de Mediafax.

Reacţia lui Emil Boc intervine în contextul în care, anterior, liderul PDL Vasile Blaga i-a dat un ultimatum Elenei Udrea.

„Nu poţi fi membru fidel al PDL contribuind la construcţia unui alt partid“, a spus el, adăugând că „ipocrizia nu poate fi dusă la maximum“.

Pe de altă parte, vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, la RFI, că Elenei Udrea nu i se poate reproşa „o anumită activitate opozabilă PDL.“

De altfel, Elena Udrea a clarificat ieri, într-o intervenţie telefonică la Adevărul Live, poziţia sa, arătând că Blaga „se lasă influenţat de oameni precum Cezar Preda“.

„Eu am cerut să mi se spună de către cei din PDL, care susţin că aş lucra împotriva partidului, să îmi dea un singur exemplu. Nu plec la Mişcarea Populară. Dacă voiam, o făceam până acum, cu atât mai mult cu cât oameni din partid mi-au solicitat să plec“, a mai spus ea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite