Blaga îi răspunde lui Băsescu: "Dacă în 2001-2004, PDL a fost condus de un caporal, atunci aşa o să-l conduc şi eu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că întotdeauna a spus că partidul trebuie condus ca în perioada 2001-2004, atunci când la şefia PDL se afla Traian Băsescu.

"Eu am spus în permanenţă (...) că partidul trebuie condus ca în perioada 2001-2004. Dacă atunci a fost condus de un caporal, atunci aşa o să-l conduc şi eu", a declarat Blaga, întrebat despre atacul şefului statului la adresa sa, care a spus că PDL "nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte".

Vasile Blaga a mai declarat că el niciodată nu a afirmat că l-ar fi făcut pe Traian Băsescu primar sau preşedinte al ţării, dar că activitatea sa în echipa de campanie poate fi evaluată.

În perioada 2001-2004, partidul a fost condus de Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu l-a atacat dur, duminică, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunând că PDL "nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte". Întrebat dacă îşi menţine decizia de a-l suţine pe Emil Boc la şefia PDL, Traian Băsescu a spus: "Bineînţeles, nu mi-am schimbat opţiunea şi nu am motive să-mi schimb partenerul pe care îl am din 2004, Emil Boc".

Citeşte pe aceeaşi temă:

Băsescu sare la gâtul lui Blaga: "PDL n-are nevoie de un caporal!"

Băsescu face instrucţie cu „caporalul" Blaga

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite