BEx PRO România a decis convocarea Congresului Naţional Extraordinar pe 26 februarie pentru întreruperea demersurilor de fuziune cu ALDE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, preşedintele partidului PRO România.  FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea
Victor Ponta, preşedintele partidului PRO România.  FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Biroul Executiv (BEx) al PRO România s-a reunit marţi pentru a discuta raportul Grupului de lucru privind fuziunea cu ALDE. Conform concluziilor prezentate în urma discuţiilor cu reprezentanţii ALDE, BEx a decis convocarea online a Congresului Naţional Extraordinar al PRO România pentru întreruperea demersurilor de fuziune a celor două formaţiuni politice, pe data de 27 februarie, ora 15.00.

„Acceptând şi respectând diferenţele doctrinare şi de viziune, PRO România şi ALDE se vor concentra să reprezinte cât mai fidel interesul electoratului propriu. Cele două partide îşi vor continua eforturile şi lupta pentru apărarea celor loviţi deopotrivă de criză şi de actuala guvernare”, arată un comunicat de presă al PRO România.

Sursa citată mai spune că evenimentul se va desfăşura online, pentru a respecta măsurile de siguranţă în contextul pandemiei, iar ordinarea de zi şi alte informaţii relevante vor fi comunicate ulterior.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite