Berbeceanu, după ce a aflat că USR-PLUS va decide cine e următorul prefect: „Îi doresc succes viitorului prefect. Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Berbeceanu a anunţat că nu va mai ocupa funcţia de prefect al Capitalei. FOTO: Mediafax.
Traian Berbeceanu a anunţat că nu va mai ocupa funcţia de prefect al Capitalei. FOTO: Mediafax.

Traian Berbeceanu a transmis, marţi, pe Facebook, un mesaj în care precizează că se aşteaptă să fie schimbat. Anunţul vine după ce, luni seară, liderii coaliţia de guvernare au stabilit cum vor fi împărţite funcţiile de prefect şi subprefect în ţară, iar Bucureştiul a revenit celor din USR-PLUS

„Revocarea din funcţia de prefect al municipiului Bucureşti, ca şi numirea dealtfel, sunt decizii politice, fireşti. Am acceptat acestă funcţie în urmă cu trei luni, cu multă bună-credinţă, într-o perioadă deosebit de complicată.Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări dintre cele mai grele, cărora nu le-aş fi făcut faţă fără ajutorul vostru, al bucureştenilor, în primul rând, dar şi cu sprijinul total al colegilor din Prefectură şi al colaboratorilor din toate instituţiile”, a transmis Traian Berbeceanu pe Facebook

„Îmi doresc ca viitorul prefect, cel care va fi nominalizat de USR - Plus, să fie unul dedicat total cetăţenilor municipiului Bucureşti, să fie o persoană care să respecte şi să aplice legea, dincolo de orice fel de interese. Să facă numai lucruri bune.

Îi doresc succes viitorului prefect, oricine va fi să fie!” a completat Traian Berbeceanu.

Următorul prefect din Capitală va fi propus de PLUS, după ce PNL, partidul care l-a numit pe Berbeceanu în funcţie în urmă cu trei luni, a cedat Capitala formaţiunii conduse de Barna şi Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite