Becali: "Sângele meu e de dreapta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNG, George Becali, vrea să intre într-o alianţă de dreapta şi a numit PDL, UNPR şi partidul lui Dan Diaconescu ca fiind posibili parteneri.

Becali a precizat că nu a avut nicio negociere sau discuţie cu vreun lider al partidelor pe care le-a nominalizat. "La ora asta sunt doar la nivel de bârfe", a spus el, afirmând că s-a gândit că eventuala alianţă de dreapta s-ar putea chema "Mişcarea Populară Totul pentru Ţară".

Întrebat dacă va pune condiţii în cazul în care va fi invitat să facă parte din această alianţă, Becali a răspuns că va cere ca din siglă să facă partea crucea sau alt simbol al creştinismului.

Întrebat ce părere are de numele "Alba ca Zăpada", Becali a răspuns: "O să rămânem şapte pitici şi nu o să fim băgaţi în seamă. Dacă îi spune Alba ca Zăpada, albă ca zăpada va rămâne".

Despre USL: "Eu în barca asta nu intru, pentru că USL este de stânga, iar eu nu pot fi decât de dreapta. În plus, acolo este Ponta, care a spus că este interzis la dreapta. Acesta este sloganul lui, interzis la dreapta. Eu nu am cum să mă duc cu un om care îmi interzice să mă duc la dreapta pentru că eu m-am născut de dreapta, sângele meu e de dreapta".

Despre PNL: "Nu aş face cu ei alianţă, pentru că PNL e USL".

Despre PRM: "Eu când am semnat în celulă cu PRM am semnat cu o condiţie: ca după alegeri să nu am nicio obligaţie, ne despărţim şi nu avem nicio obligaţie. (...) Îi sunt recunoscător lui Vadim pentru că mi-a întins o mână când aveam nevoie, îi mulţumesc, dar şi eu l-am ajutat să iasă europarlamentar".

Becali a mai precizat că dacă PNG nu va invitat să intre într-o alianţă de dreapta, va merge singur în alegeri, iar el va candida la prezidenţiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite