Bătaia dintre Palada şi Goţiu a făcut-o pe Monica Tatoiu să nu mai calce la TV: Eu port proteză, iar una bună costă cât două pensii speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Tatoiu FOTO Arhivă Adevărul
Monica Tatoiu FOTO Arhivă Adevărul

Bătaia primită de senatorul USR Mihai Goţiu de la Mirel Padala a speriat-o pe Monica Tatoiu. Conform unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, femeia de afaceri anunţă că refuză să mai participe la emisiuni televizate pentru că se teme să nu rămână fără proteză dentară, cu atât mai mult cu cât una bună „costă cât două pensii speciale”.

„Acum înţelegeţi de ce această toamnă e fierbinte şi am ales să stau departe de studiourile tv. Eu port proteză dentară şi nu îmi plac mitocanii rataţi. O proteză bună costă cât două pensii speciale", a scris Monica Tatoiu într-bătaia pe care a primit-o senatorul USR Mihai Goţiu de la fostul purtător de cuvânt al Guvernului din perioada lui Victor Ponta, Mirel Palada, în studioul B1 TV.

În vară, Monica Tatoiu, cea care a condus compania Oriflame în România ani la rând, şi-a depus actele pentru pesionare, urmând ca pensia pe care o primeşte să fie una uriaşă, cu mult peste ceea ce primeşte un român obişnuit sau cei încadraţi în categoria de „pensii speciale”. Astfel, după 15 ani în care a cotizat lunar cu 4.000 de euro la Fondul de Pensii, femeia de afaceri va primi o pensie lunară de nu mai puţin de 10.000 de lei.

„Mi-am depus actele pentru a mă pensiona. Am pensia 9.800 de lei. Am cotizat, timp de 15 ani, cu peste 4.000 de euro la pensie, lunar. Am avut un salariu imens", a declarat Monica Tatoiu la un post de televiziune la scurt timp după demararea procedurilor de pensionare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite