Băsescu, după căderea Guvernului: Consider situaţia de un ridicol absolut. Nu mai ştie nimeni cine are majoritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ARHIVĂ
FOTO ARHIVĂ

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu consideră că situaţia creată după ce moţiunea de cenzură a trecut este “de un ridicol absolut”, precizând că toate instituţiile statului sunt într-un soi de vârtej pe care nimeni nu-l opreşte, ba mai mult, toţi cei implicaţi îl accelerează.

“O consider o situaţie de un ridicol absolut. Am ajuns la situaţia la care PSD, spre exemplu, cu o largă majoritate, şi-a dat jos Guvernul de două ori că avea un interes unul din liderii partidului, acum i-a trăsnit prin cap preşedintelui că vrea alegeri anticipate în care câştigă trei luni numai şi hotărâm că şi Guvernul opoziţiei trebuie să cadă. Asta nu mai e ţară, gândiţi-vă că acum avem un guvern căzut interimar, o justiţie care nu funcţionează, e oprită, supărată pe viaţă”, a declarat Traian Băsescu, miercuri, la DIGI 24.

El mai spune că nu ştie nimeni cine are majoritate în Parlament.

“Nu mai ştie nimeni cine are majoritate, PSD-ul sau PNL-ul. PSD a avut-o acum două luni, acum o are PSD-ul, toate instituţiile statului sunt într-un soi de vârtej şi nimeni nu-l opreşte, dimpotrivă, pare a fi accelerat de toţi cei implicaţi”, a mai afirmat Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite