Băsescu, despre incidentul de la Nana: Cred că este provocat de PSD, ca să fie preluat de Antena 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Băsescu crede că incidentul este fabricat
Preşedintele Băsescu crede că incidentul este fabricat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, răspunzând unei întrebări, că este de părere că incidentul legat de lovirea unei bătrâne în comuna Nana a fost provocat de PSD, partid care "are obiceiul să provoace astfel de incidente şi să spună că le-au provocat alţii", el subliniind: "Asta cred eu".

"Nu ştiu despre ce e vorba, nu e treaba preşedintelui", a spus Băsescu, întrebat cum comentează acest incident.

"Spuneţi-i turnătorului Voiculescu că nu e treaba preşedintelui. Dacă s-a întâmplat ceva cu o bătrână, este regretabil. Nu ştiu despre ce e vorba, deşi toată compasiunea mea, dacă s-a întâmplat ceva", a spus Băsescu.

Preşedintele Băsescu a ţinut să precizeze că, "din întâmplări electorale, de multe ori, PSD are obiceiul să provoace astfel de incidente şi să spună că le-au provocat alţii".

"Eu cred că este provocat de PSD, ca să fie preluat de Antena 3. Asta cred eu", a spus Băsescu.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa au început, joi, urmărirea penală cu privire la săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce o femeie a fost agresată de către reprezentanţi ai PMP.

"La Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa a fost înregistrat un dosar având ca obiect împrejurările în care s-a produs incidentul petrecut în parcul din localitatea Nana, judeţul Călăraşi, în ziua de 7 mai, constând în agresarea unei persoane de sex feminin în vârstă de 62 ani. Cu privire la acest incident, în aceeaşi zi, s-a sesizat din oficiu Poliţia Rurală Curcani, judeţul Călăraşi", informează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

În urma agresiunii, femeia a suferit leziuni, controlul de specialitate stabilind că aceasta prezintă contuzii la nivelul braţelor şi şoldului.

Poliţiştii din localitatea Curcani, comuna Nana, judeţul Călăraşi s-au autosesizat şi au deschis un dosar de cercetare privind agresarea unei femei de către reprezentanţi ai PMP, în timpul unei vizite a Elenei Udrea în comuna Nana, fiind făcute cercetări pentru lovire sau alte violenţe.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani s-au sesizat din oficiu, în seara de 07 mai a.c., cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, în timpul unei vizite efectuate de lideri ai unui partid politic, în parcul din localitate, a avut loc o agresiune", s-a arătat într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, incidentul a avut loc în timpul vizitei făcute de Elena Udrea în parcul din comuna Nana, în campania electorală a PMP.

Reprezentanţii IPJ Călăraşi au precizat că, din verificările efectuate până în prezent, a fost identificat "F. Ştefan, de 45 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, care, pe fondul unor discuţii contradictorii, ar fi agresat fizic o femeie de 62 ani, din comuna Nana".

Surse apropiate anchetei au precizat că agresorul este Ştefan Fileaţă, care o însoţea pe Elena Udrea în vizita făcută în parcul din comuna Nana. Femeia agresată nu a depus până acum plângere la Poliţie.

Vă recomandăm şi:

Ce-l aşteaptă la Nana pe fermierul Băsescu

Fiica preşedintelui Băsescu, Ioana, a cumpărat 300 de hectare de teren agricol în comuna Nana

De la cine a cumpărat Ioana Băsescu terenul de 290 de hectare de la Nana: o firmă de apartament, fără niciun angajat, controlată de o familie de italieni

Contractul integral dintre Ioana Băsescu şi CEC Bank, în „Cazul Călăraşi“. Clauzele din spatele împrumutului de 4,6 milioane de lei, făcut pe 30 de ani

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri