Bădălău, înainte de CEx: Nemulţumiri sunt. Şi eu sunt nemulţumit. Dăncilă să dea mai mult cu pumnul în masă. E o problemă de Guvern, nu de partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Niculae Bădălău a vorbit la intrarea în şedinţa CEx de la Neptun despre nemulţumirile din partid, precizând că acestea sunt normale din moment ce toţi „îşi doresc mai mult pentru români”. Liderul PSD Giurgiu a afirmat că „premierul ar trebui să dea mai mult cu pumnul în masă” pentru ca implementarea programului de guvernare să se desfăşoare mai rapid şi consideră că problemele existente sunt „probleme de Guvern, nu de partid”.

„Sunt ministere care funcţionează mai greu şi aici prim-ministrul va veni cu o măsură, de dânsa depinde asta. Nemulţumiri sunt, şi eu sunt nemulţumit, pentru că îmi doresc mult mai mult pentru români şi pentru România. Ideea este să discutăm măsuri pentru îndreptare. Nu pot să spun că imaginea partidului e afectată de actuala conducere, românii nu se uită la imaginea partidului, ci la o guvernare bună. Românii se uită spre partid ca fiind cel care guvernează. Am avut probleme din cauza măsurilor din programul de guvernare neimplementate. Dar asta a fost o problemă de guvern, nu de partid”, a explicat Niculae Bădălău.

Totodată, liderul PSD Giurgiu a precizat că Viorica Dăncilă ar trebui „să dea mai mult cu pumnul în masă” pentru ca măsurile programului de guvernare să fie implementate mai rapid. 

„Consider că doamna premier e o femeie cu un mare caracter şi cu mult bun-simţ. Poate ar trebui să dea cu pumnul în masă mai mult pentru ca măsurile să se implementeze mai repede. Domnul Vâlcov e doar consilier, face analize pe măsuri, nu analize de miniştri. Avem probleme pe economie, avem încasări mai mari la ANAF, dar avem cheltuieli mari în alte părţi, avem tragedia asta, boala, cum vreţi s-o numiţi, cu pesta, sunt extrem de multe măsuri pe care trebuie să le luăm ca să rezolvăm lucrurile”, a mai spus senatorul PSD Niculae Bădălău.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite