Balada lui Bădălău. Dedicaţia unui lăutar pentru liderul PSD: „Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău, n-avem frică de orice, la putere-i PSD“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul Niculae Bădălău (mijloc), alături de liderul PSD Liviu Dragnea. Foto: Mediafax
Senatorul Niculae Bădălău (mijloc), alături de liderul PSD Liviu Dragnea. Foto: Mediafax

La scurt timp după ce a fost făcută publică scurta înregistrare în care senatorului PSD Niculae Bădălău i se dedicau câteva versuri jignitoare la adresa diasporei, pe reţelele de socializare a apărut întreaga melodie compusă pentru şeful PSD Giurgiu. Întrebat cum comentează video-ul, social-democratul a spus că nu a auzit „frazele mizerabile” şi că „dezaprobă total” acel comportament.

Deşi iniţial a apărut pe reţelele de socializare doar o parte din înregistrarea de la petrecerea senatorului PSD Niculae Bădălău, la scurt timp a fost făcut public întregul video, astfel, observându-se că întreaga melodie îi era dedicată liderului PSD Giurgiu.

„Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău. N-aveam frică de orice, la putere-i PSD", se arată pe parcursul întregului cântec.

Niculae Bădălău, a fost surprins la o petrecere în timp ce i se dedicau versuri jignitoare la adresa diasporei. Într-un video făcut public de unul dintre invitaţi, „naşul Bădălău” era invitat de lăutar să cânte împreună „să vină diaspora, că noi ne pi**m pe ea”.

Senatorul PSD Niculae Bădălău a comentat filmuleţul în care a fost surprins la o petrecere când i se dedicau câteva versuri jignitoare la adresa românilor din străinătate. Liderul PSD Giurgiu a declarat că nu a cântat alături de artist şi a completat că „dezaprobă total” un astfel de comportament.


„Nu ştiu cine e ăsta. M-a mai sunat cineva şi mi-a spus o minune. Am fost la o petrecere la care erau unii care cântau tot felul de tâmpenii. Le dezprob total, habar nu am, nici nu am auzit frazele alea mizerabile pe care le-au spus ei. Eu sunt om serios, cum pot să spun asemenea chestii, despre ce vorbim. În viaţa asta sunt şi oameni care bat câmpii şi sunt exaltaţi.

Asta nu înseamnă că dacă eu am fost acolo, eu aprob sau eu am comandat nebuniile alea, exclus. Eu cred că e făcătură, habar nu am. Mă cunoaşteţi foarte bine şi din declaraţiile publice, că nu aprob aşa ceva şi nu folosesc limbajul ăsta. Cum să spun eu aşa ceva despre nişte oameni?”, a declarat Nicolae Bădălău, potrivit Newsweek România.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite