Andrei Baciu, noul președinte al PNL Sector 3

0
Publicat:

Andrei Baciu a fost ales, vineri seara, președinte al filialei Sector 3 a Partidului Național Liberal. Acesta a fost președinte interimar al filialei în urma demisiei lui Florin Cîțu.

Andrei Baciu este noul președintele al PNL Sector 3 FOTO: Arhivă
Andrei Baciu este noul președintele al PNL Sector 3 FOTO: Arhivă

„Începem. Cu mare încredere și determinare! Mulțumesc colegilor pentru votul de încredere. Mulțumesc președintelui Partidului Național Liberal, Nicolae Ionel Ciucă, secretarului general al partidului Lucian Bode, lui Hubert Thuma și lui Ciprian Ciucu pentru întreaga susținere acordată. De acum înainte, din calitatea de președinte ales al PNL Sector 3, îmi voi dedica toată energia și atenția pentru a construi o echipă liberală unită. puternică în sectorul 3”, a transmis noul președintele al PNL Sector 3 pe Facebook.

La alegerile de la Sectorul 3 a fost prezent și premierul Ciucă, care l-a felicitat pe Andrei Baciu pentru noua funcție.

„M-am bucurat să fiu alături de colegii din PNL Sector 3 într-un moment important pentru ei, cu ocazia alegerilor interne de ieri. Îi felicit pentru echipa puternică pe care o construiesc, cu o conducere profesionistă, tânără, cu multă voință și mai ales unită. Am încredere că Andrei Baciu va face din această organizație una de referință, prin profesionalismul pe care l-a dovedit și până acum. Mult succes noii echipe și spor la treaba”, a transmis Nicolae Ciucă în urma alegerilor de la Sectorul 3.

Acesta a fost numit lider interimar la filiala Sectorului 3 în luna august, fiind responsabil de organizarea alegerilor pentru o nouă conducere.

Andrei Baciu este medic de profesie și membru PNL de șapte ani. Începând cu decembrie 2019 este secretar de stat în Ministerul Sănătății. A făcut parte din echipa de management care a gestionat pandemia în toate guvernele care s-au succedat în această perioadă.  Andrei Baciu este medic de profesie și membru PNL de șapte ani. Începând cu decembrie 2019 este secretar de stat în Ministerul Sănătății. A făcut parte din echipa de management care a gestionat pandemia în toate guvernele care s-au succedat în această perioadă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite